Prezentacijski centar

Dobrodošli u Energetski centar Bračak – NOVO MJESTO VAŠIH DOGAĐANJA!

Djelatnost organizacije evenata dodatan je sadržaj koji Energetski centar Bračak može ponuditi u i izvan prostorija Dvorca.

Nudimo Vam kompletnu uslugu organizacije eventa od uređenja prostora, osiguranja potrebne opreme i svih usluga sukladno Vašim potrebama. Vaš event možemo organizirati u jednoj od naše dvije multifunkcionalne dvorane (dvorana Voda, dvorana Zemlja), spomen sobi ili u perivoju Dvorca u amfiteatru na otvorenom.

Multifunkcionalne dvorane namijenjene su za održavanje radionica i seminara, skupova i sastanka kao i za održavanje konferencija te kulturnih događanja. Postav dvorana moguće je organizirati sukladno Vašim željama. Svim korisnicima dvorana na raspolaganju je visokokvalitetna audio-vizualna oprema, a pored nje mogu se koristiti i druge potrebne usluge poput video konferencije, simultanog prevođenja, fotografiranja, dočeka gostiju, vođenja protokola, korištenja interne catering usluge po povlaštenim cijenama, besplatno korištenje punionice elektromotornih vozila snage 2x22kW s mogućnošću istovremenog punjenja dva vozila, te izlaganje reklamnih materijala.

DVORANA VODA

DVORANA ZEMLJA

DVORANA SUNCE

SPOMEN SOBA

AMFITEATAR

RESTORAN